Denoe Bvba

Algemene bouwwerken,vloeren en faiences,opritten en alle karweien
+ Chris:0479/270.720 + Nico:0478/968.908

About

Wie zijn wij

Wij zijn een algemene bouwonderneming gelegen te Zedelgem. Naast het realiseren van uw nieuwbouwwoning en eventuele oprit zijn wij ook gespecialiseerd in het leggen van vloeren en betegelen van muren.

Als gediplomeerde ondernemers proberen we dan ook onze projecten tot een perfect afgewerkt einddoel te brengen met oog voor kwalitatieve professionaliteit Want in uw nieuwe woning wilt u vooral nog lang en gerust wonen

Onze geschiedenis

 • 2008-
  Toen nico noë en chris Dezutter arbeiders waren bij een aannemer, besliste ze zij om zelfstandig te worden en we zijn er in geslaagd om de aangediend en blijft DeNoe bvba een betrouwbare partner bij het realiseren van uw bouwwensen.Dankzij onze geschoolde medewerkers weten wij projecten tot een succesvol eind te brengen, naar tevredenheid van u, onze klant.Onze werken waren nieuwbouwprojecten te nieuwenhove oostkamp,pittem,oudenaarde
 • 2009-
  Door gekwalificeerd hoogwaardig personeel en de bundeling van kwaliteit, ervaring en vakmanschap voelt DeNoe bvba zich thuis in het volledige bouwproces. Behoudens visie, teamwork en ambitie, staat maatschappelijke en persoonlijke betrokkenheid hoog in haar vaandel.Onze werken waren nieuwbouwprojecten te oudenaarde,jabbeke
 • 2010-
  In 2010 hebben wij aan allerlei werken gedaan onze nieuwbouwproject een appartementsgebouw te bredene,het was vooral een unieke project te gedaan te krijgen.Van in de verloop ook nog nieuwbouwprojecten te aardooie gedaan.
 • 2011-
  Nog waren wij in aardooie voor de laatste bouw bezig.en nog andere karweien gedaan. En dan zijn wij in oostkamp gelanceerd voor een nieuwbouwproject.
 • 2012-
  Oostkamp een prachtige nieuwbouw was dan al helemaal af. En daarna naar wingen voor een nieuwbouwproject. En onze laatste bouw dat wij nu in veldegem bezig zijn.

Vacatures

Voor openstaande vacatures kunt ons bereiken via onze contactgegevens. Stuur uw cv en gegevens door in een mail en dan contacteren wij jou.

 • Metsers
 • Bekisters
 • Metser dieners
Onze vacatures zijn momenteel niet open.

Het beste van het vak

Wij zijn gespecialiseerd in nieuw bouwen,En we zijn een ervaren ploeg dat vloeren en faiences en natuurlijk opritten aan legt.Zie hieronder Onze werken.

 • Nieuwbouw's
 • Vloeren
 • Opritten

Waarom kiezen voor ons?

 • Onze ServiceAls bouwondernemers hechten wij een groot belang aan de samenwerking met ons cliënteel. Het bieden van een correcte en snelle service vinden wij dan ook niet meer dan normaal.
 • MaterialenkeuzeBij ons kunt u terecht voor een uitgebreide keuze in materialen zowel voor de bouw en de opritten als voor vloeren en faiences. In overleg met de klant wordt samen naar alle mogelijkheden gekeken. Wij zorgen voor de bestellingen en leveringen zodat alles zorgvuldig kan verlopen.
 • Onze ErvaringIedereen weet dat de ervaring de kunst doet groeien of anders gezegd, ervaring is de beste leerschool. Sinds onze start in 2008 hebben we heel wat projecten gerealiseerd waardoor we steeds betere kwaliteit afleveren en elke dag bijleren. Naar klantentevredenheid zijn we tevreden op weg!

Onze team

"Bouwen doe je samen.Deze publicatie van DeNoe bvba is bedoeld voor onze team, die zich dagelijks inspant om bouwopgaven tot een succes te maken. Samenwerken in de keten wordt op een praktische manier benaderd. Een betere samenwerking is enerzijds een kwestie van organiseren,En dat klinkt logisch in onze team."